ПРОДАЈА НА ИНТЕРНЕТУ -ТЕМА 5.biZbuZZ КОНФЕРЕНЦИЈЕ
22.10.2010

Под покровитељством Министарства за телекомуникације и информационо друштво и подршку Градске општине Палилула од 27-29.октобра, у сали хотела Видиковац у Нишу одржаће се пета biZbuZZконференција,(http://www.bizbuzz.rs) која ће ове године као тему имати „Интернет пословање-Продаја на Интернету”.

Шестина светске популације тренутно користи светску глобалну мрежу
. Креирање on-line наступа и дефинисање смисла он-лине присуства постаје све важнији сегмент у бизнису, а огроман потенцијал и велика конкуренција, захтевају ангажовање професионалаца за овакав подухват. Ово се једнако односи и на мале и на велике компаније, и на мале и на велике амбиције – у Интернет се не улази интуитивно, већ професионално.Зато је и тема овогодишње biZbuZZКонференције има за циљ да укаже на све предности и могућности Интернета у односу на off-line продају, кроз савете и искуства успешних Интернет предузетника, као и одличних познавалаца on-line пословања у Србији и региону.


Бављење Интернет продајом подразумева и испуњавање неких предуслова, као што су решавање правних регулатива, детаљна анализа тржишта и стратегија наступа уз ангажовање професионалних кадрова. Расположивим ресурсима треба омогућити моћан, једноставан, и за крајњег корисника употребљив систем Интернет продаје. Организатори овог скупа истичу да данас постоје значајна улагања у разне моделе Интернет бизниса. Интернет продаји, као и сваком другом послу, треба се максимално посветити. Један од кључних момената јесте озбиљност при изради стратегије наступа компаније. Конкуренција је све већа, па зато треба одлучно направити први корак.